Cât costă extensiile de păr la salon?

Extensiile de păr sunt o opțiune populară pentru cei care doresc să adauge volum, lungime sau textură părului lor. Această tehnică a devenit din ce în ce mai căutată în saloanele de înfrumusețare, deoarece oferă rezultate imediate și transformări spectaculoase. Dar cât costă de fapt extensiile de păr la salon?

Variații de preț pentru extensiile de păr

Prețurile extensiilor de păr la salon pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv:

 • Tehnica utilizată: Există diferite tehnici de aplicare a extensiilor de păr, cum ar fi extensiile cu cheratină, cusute, prin bandă adezivă sau prin microinele. Fiecare tehnică are costurile sale specifice.
 • Timpul necesar: Durata necesară pentru aplicarea extensiilor poate varia în funcție de complexitatea tehnicilor și de cantitatea de păr adăugată.
 • Calitatea extensiilor de păr: Există extensii de păr naturale și extensii sintetice. Extensiile de păr natural sunt mai scumpe, dar oferă rezultate superioare și o durată de viață mai lungă.
 • Salonul și locația: Prețurile pot varia în funcție de renumele și locația salonului. Saloanele din zonele mai exclusiviste pot percepe tarife mai ridicate.
Vezi și:  Terrier American Fără Păr

Cât poți să te aștepți să plătești pentru extensiile de păr la salon?

Prețurile pentru extensiile de păr la salon pot varia între câteva sute și câteva mii de lei, în funcție de factorii menționați mai sus. Este recomandat să consulți mai multe saloane și să ceri informații despre prețuri și servicii pentru a obține o idee mai clară.

Exemplu de costuri aproximative:

Tehnica extensiilor de păr Preț aproximativ
Extensii cu cheratină 500 – 2000 lei
Extensii cusute 800 – 2500 lei
Extensii prin bandă adezivă 600 – 1800 lei
Extensii prin microinele 700 – 2200 lei

Este important să ai în vedere că aceste sunt doar estimări și prețurile reale pot varia în funcție de salon și de alte aspecte specifice.

Cât de durabile sunt extensiile de păr?

Durabilitatea extensiilor de păr depinde de mai mulți factori, cum ar fi:

 • Calitatea extensiilor de păr: Extensiile de păr de calitate superioară, cum ar fi cele din păr natural, au o durată de viață mai lungă în comparație cu extensiile sintetice.
 • Îngrijirea adecvată: Respectarea instrucțiunilor de îngrijire și utilizarea produselor recomandate de către specialistul care a aplicat extensiile de păr sunt importante pentru menținerea aspectului și durabilității acestora.
 • Tehnica de aplicare: O aplicare corectă și profesională a extensiilor de păr poate contribui la durabilitatea acestora.
 • Activități zilnice: Unele activități sau obiceiuri, cum ar fi utilizarea excesivă a produselor de styling sau expunerea prelungită la căldură, pot afecta durabilitatea extensiilor de păr.

Întreținerea extensiilor de păr

Pentru a menține extensiile de păr în stare bună și pentru a le prelungi durata de viață, este recomandat să:

 • Eviti utilizarea produselor de styling care conțin alcool, deoarece acestea pot afecta aderența extensiilor.
 • Periezi cu grijă părul folosind o perie specială pentru extensii de păr pentru a evita ruperea sau deteriorarea acestora.
 • Eviți expunerea prelungită la căldură excesivă, cum ar fi plăcile de îndreptat sau ondulatul părului.
 • Programați întrețineri regulate la salon pentru ajustarea și reînnoirea extensiilor de păr.
Vezi și:  Cu ce se desprind ouăle de păduchi de pe păr

FAQs despre extensiile de păr

1. Extensiile de păr sunt dureroase?

În general, aplicarea extensiilor de păr nu este dureroasă. Cu toate acestea, poate exista o ușoară senzație de tracțiune sau disconfort inițial în primele zile după aplicare, pe măsură ce te obișnuiești cu noul păr adăugat.

2. Pot aplica extensiile de păr acasă?

Aplicarea extensiilor de păr necesită cunoștințe și abilități specializate pentru a obține rezultate optime și pentru a evita daunele părului. Este recomandat să te adresezi unui salon profesionist pentru aplicarea extensiilor de păr.

3. Pot înota sau mă spăla pe cap cu extensii de păr?

Da, poți înota și te poți spăla pe cap cu extensii de păr. Cu toate acestea, este important să eviți expunerea prelungită la apă sărată sau clorată și să folosești produse de îngrijire adecvate pentru a menține extensiile în stare bună.

4. Pot folosi placa de îndreptat sau ondulatorul pe extensiile de păr?

Da, în general, poți utiliza placa de îndreptat sau ondulatorul pe extensiile de păr, dar este recomandat să utilizezi o protecție termică pentru a minimiza daunele cauzate de căldură.

5. Cât timp durează aplicarea extensiilor de păr?

Timpul necesar pentru aplicarea extensiilor de păr poate varia în funcție de tehnică și de cantitatea de păr adăugată. De obicei, procesul poate dura între câteva ore și câteva ore jumătate.

În concluzie, prețurile extensiilor de păr la salon variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv tehnica utilizată, calitatea extensiilor și locația salonului. Este recomandat să consulți mai multe saloane pentru a obține o idee mai precisă despre costuri și servicii. Durabilitatea extensiilor de păr depinde de calitatea extensiilor, îngrijirea adecvată și tehnica de aplicare. Respectarea instrucțiunilor de îngrijire și programarea întreținerilor regulate la salon pot contribui la menținerea aspectului și durabilității extensiilor de păr.

Vezi și:

Photo of author

Ashe

Ashe este un redactor pasionat de cosmetice și produse de înfrumusețare. Cu o experiență bogată în domeniul industriei cosmetice, Ashe împărtășește cu entuziasm ultimele tendințe și noutăți din lumea frumuseții prin intermediul blogului nostru.

Lasă un comentariu