Cum se aplică unghiile false

Îți dorești un aspect impecabil al unghiilor tale, dar nu ai timp sau răbdare să aștepți ca acestea să crească natural? Nu este o problemă, deoarece poți opta pentru aplicarea unghiilor false pentru a obține acel look elegant și perfect într-un timp scurt. În acest articol, vom explora pas cu pas procesul de aplicare a unghiilor false pentru a obține rezultate profesionale.

Prepararea Unghiilor

Pregătirea unghiilor este un pas crucial pentru asigurarea unei aplicări corecte și de lungă durată a unghiilor false. Începe prin îndepărtarea oricărui rest de oja veche folosind un solvent special sau acetona. Apoi, împinge ușor cuticulele folosind un bastonaș de lemn sau metalic, pentru a le îndepărta de pe suprafața unghiei.

Alegerea Tipului Potrivit de Unghii False

Există mai multe tipuri de unghii false disponibile pe piață, fiecare având propriile sale avantaje și dezavantaje. Poți opta pentru unghii false cu adeziv sau autocolante, unghii cu gel sau acrilice. Înainte de a alege, ia în considerare durabilitatea, aspectul și preferințele personale.

Aplicarea Unghiilor False

Pentru a aplica unghiile false, urmează acești pași simpli:

 • Aplică un strat subțire de adeziv sau folosește autocolantele incluse în kitul de unghii false pe suprafața unghiei naturale.
 • Poziționează unghia falsă la baza unghiei naturale și apasă ușor pentru a asigura aderența.
 • Ține unghia falsă în poziție timp de câteva secunde pentru a permite adezivului să se fixeze bine.
 • Continuă acest proces pentru toate unghiile de pe ambele mâini, asigurându-te că fiecare este poziționată corect și fixată ferm.
Vezi și:  Cum să-ți întărești unghiile

Finisarea și Decorarea

După ce ai aplicat toate unghiile false, taie-le și modelează-le după preferință folosind o pilă de unghii. Apoi, poți aplica un strat de lac de unghii pentru a le proteja și a le da un aspect strălucitor. Dacă îți dorești un aspect mai creativ, poți decora unghiile false cu diverse accesorii sau modele.

Îngrijirea Unghiilor False

Pentru a prelungi durata de viață a unghiilor false și pentru a menține un aspect impecabil, ia în considerare următoarele sfaturi de îngrijire:

 • Evită expunerea prelungită la apă sau submersia în apă pentru a preveni dezlipirea unghiilor false.
 • Folosește mănuși de protecție atunci când faci treburi casnice sau când lucrezi cu substanțe chimice puternice.
 • Evită să folosești unghii false ca instrumente pentru a evita ruperea sau deteriorarea acestora.
 • Refă aplicarea unghiilor false la fiecare două-trei săptămâni pentru a menține un aspect proaspăt și curat.

Aplicarea unghiilor false poate fi o modalitate rapidă și eficientă de a obține unghii lungi și frumoase într-un timp scurt. Urmează acești pași simpli și sfaturile de îngrijire pentru a obține rezultate profesionale și pentru a te bucura de un aspect impecabil al unghiilor tale.

Întrebări frecvente

Pentru a vă oferi mai multă claritate, iată câteva întrebări frecvente referitoare la aplicarea unghiilor false:

Întrebare Răspuns
Cât timp durează aplicarea unghiilor false? Timpul necesar pentru aplicarea unghiilor false poate varia în funcție de experiența ta și de tipul de unghii false pe care le folosești. În general, procesul poate dura între 30 de minute și o oră.
Pot purta unghiile false în timp ce fac sport? Este recomandat să eviți activitățile care pot pune presiune suplimentară pe unghii, cum ar fi sporturile intense, pentru a preveni ruperea sau deteriorarea acestora.
Cum pot îndepărta unghiile false? Pentru a îndepărta unghiile false, este recomandat să mergi la un salon de înfrumusețare pentru a beneficia de o îndepărtare profesională. Dacă dorești să le îndepărtezi acasă, utilizează un solvent special pentru unghii false și urmează instrucțiunile de pe ambalaj.
Vezi și:  Ce trebuie să mănânci ca să-ți crească unghiile

Prevenirea Dezlipirii Unghiilor False

Deși unghiile false sunt concepute să adere ferm, există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a preveni dezlipirea lor prematură:

 • Asigură-te că suprafața unghiei naturale este curată și uscată înainte de aplicare.
 • Evită utilizarea prea multor produse pentru îngrijirea unghiilor, cum ar fi uleiurile, înainte de aplicarea unghiilor false, deoarece pot afecta aderența adezivului.
 • Folosește unghii false de dimensiune și formă potrivită pentru unghia ta naturală pentru a evita tensiunea excesivă pe marginea unghiei false.


Vezi și:

Photo of author

Ashe

Ashe este un redactor pasionat de cosmetice și produse de înfrumusețare. Cu o experiență bogată în domeniul industriei cosmetice, Ashe împărtășește cu entuziasm ultimele tendințe și noutăți din lumea frumuseții prin intermediul blogului nostru.

Lasă un comentariu